Speed Date avond voor singles in Flevoland

Speed Date avond voor singles in Flevoland

Neeske Abrahamse, Pascal Krap en Timothy Brouwers zijn begin maart 2017 gestart met FlevoDate, een organisatie die leuke activiteiten organiseert voor singles in Flevoland. Ze richten zich op de provincie Flevoland met de zes bijbehorende gemeenten: Lelystad, Almere, Dronten, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde. Singles vinden het prettig om singles te ontmoeten die in de buurt wonen en er was nog geen organisatie die zich specifiek richt op Flevoland. Aangezien hun hart bij Flevoland ligt, zijn zij met enthousiasme in dit gat in de markt gesprongen.

 

De eerste leuke activiteit voor singles uit Flevoland vindt plaats op zondag 2 april. Men kan op een gezellige, laagdrempelige manier met elkaar kennis maken door te kletsen, te dansen en / of mee te doen aan het speeddaten. Het begint om 15:00 uur (start speeddaten 16.00 uur), gaat door tot uiterlijk 21.00 uur en wordt georganiseerd bij De Eetalage in Lelystad, een moderne en hippe loungeroom in het centrum van Lelystad.

 

Alle deelnemers wordt een bijdrage van € 15,- gevraagd voor dit event, dit is inclusief een cocktail bij binnenkomst en eventuele deelname aan het speeddaten. Wilt u meedoen aan het speeddaten dan kunt u zich uiterlijk 31 maart opgeven via de volgende website: http://www.flevodate.nl. Ook kunt u contact opnemen met Timothy Brouwers via info@flevodate.nl. De kosten voor het event (€ 15,- p.p.) dient u van te voren online te betalen.

 

2 thoughts on “Speed Date avond voor singles in Flevoland

  1. Ahilya

    Wat een superleuk initiatief! Ik had zelf ook al in gedachten om iets voor singles op te zetten, omdat er gewoon nog weinig voor gedaan wordt. Leuk om te zien dat jullie dit gestart zijn!

Comments are closed.